AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktür ve Ebubekir Gizligider ile Teşkilat mensupları seçim çalışmalarına esnaf gezileriyle devam ediyor.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Şehir merkezindeki  çeşitli meslek grubunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, havanın yağışlı olması sebebiyle iş hanlarını gezerek destek istedi.

Esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetler yapan AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizliğider’in gezilerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte kalabalık  parti topluluğu eşlik etti.

Nevşehir esnafının istek ve önerilerini dinleyen Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider; “Esnaflarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni ile 4. Dönem 3-0 yaparak esnaflarımıza teşekkür ziyaretlerimizde olacaktır. Nevşehir en iyi hizmetleri hak ediyor, AK Parti Nevşehir’de 3’te 3 yaparak tarih yazacaktır. AK Parti’nin AK kadroları olarak seçildiğimiz hizmetlerimizde kaldığımız yerden ve üzerine katlayarak devam edeceğiz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezilerine bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam edecek.