Ak Parti 24. Dönem Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER veda mesaj yayımladı. Gizligider  mesajında, 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili olarak hizmet etmenin ve partinin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yol arkadaşı olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. İşte Gizligider'in yayaımladığı o mesajı :

 
            SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM;

Kuruluşundan bu yana her kademesinde bulunduğum ve en son olarak da milletvekili olarak görev yaptığım partimize ve sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etme şerefine nail oldum. Görev süremiz boyunca şehrimiz, partimiz, milletimiz ve mazlum ümmet için çalışmaya gayret gösterdik. Makamlar gelir, geçer; mühim olan en yüce makam olan KUL olabilmektir.

Gerek görev süremiz gerekse seçim kampanyası boyunca üstün gayretleriyle her zaman yanımızda olan Gençlik, Kadın, İlçe, Merkez ilçe ve il teşkilatımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi ve bütün belediyelerimizdeki meclis üyelerimize ve milletvekillerimize şükranlarımı sunarım.

Şer bildiklerimizde hayır olduğuna inanıyor, milletimizin takdirini baş tacı ediyoruz. Seçilen milletvekillerimize ülkemizin bu zorlu sürecinde başarılar diliyorum. Bilmeden kırdığımız herhangi bir kardeşimiz olmuş ise helallik diliyorum.

                                                                                              Saygılarımla…

                                                                                       Av. Ebubekir GİZLİGİDER

                                                                                   Ak Parti 24. Dönem Nevşehir Milletvekili