Hemşerilerimizle kurduğumuz ilişki bakımından daha büyük bir tevazuuyla daha çok çalışarak, her kesimle daha eşitlikçi, daha özgürlükçü ilişkiler kurarak, Nevşehir’ in ve Türkiye’nin toplumsal barışını her zaman en yüksekte tutmaya çalışarak, reformları kesintisiz bir biçimde devam ettirerek Türkiye’de en önemli şeyin birlik, beraberlik, dirlik içerisinde 2023 hedeflerine ulaşmak olduğunun bilincinde olarak siyasi süreci sürdüreceğiz.

AK Parti’ mizin Türkiye’ nin partisi olduğunun farkındayız, Türkiye’nin sorumluluğunu 14 yıldır taşıyoruz, bundan sonra omuzlarımıza yüklenen ağır yükün farkındayız. Bu sebeple büyük bir şükranla aziz milletimizin AK Parti’mize tevdi ettiği bu sorumluluk karşısında üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu şahsım ve dava arkadaşlarım için büyük onurdur, büyük bir şereftir, milletin görevlendirmesi şereflerin en büyüğüdür siyasette ve bu millet büyük bir alicenaplık göstererek AK Parti’ mize bu şekilde teveccüh göstermiştir, bunun kıymetini her zaman bileceğiz.


Türkiye ret, inkâr ve asimilasyon politikalarını bitirmiştir, Türkiye’de siyasal katılım yolları sonuna kadar açıktır. AK Parti, gücünü milletten alır. Bizim düsturumuzda milletimize hizmetkâr olmak vardır. Oy veren vermeyen, sandığa gidip vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizim için “Sen Ben Yok Türkiye Var”, inşallah ilk günkü aşkla hep birlikte Yeni Türkiye için çalışacağız.


 
Milletimiz kendi iradesini sandığa yansıtarak, demokrasi zaferini ilan etmiştir.

 Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun, inşallah önümüzdeki günler daha çok huzur, daha çok refah, daha çok demokrasi getirecek günler olacak.

 
Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili