AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. 

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin ardından AK Parti’den Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar , İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve partililer teşekkür ziyaretlerine Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret ederek devam etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’i Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği hizmet binasında Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ve 
dernek üyeleri büyük bir coşku içerisinde karşıladı.

Şehitlerimiz için Dualar okundu ve kurban kesildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 1 Kasım seçimlerinde kendilerine desteklerini esirgemeyen tüm partililere teşekkür ederken, Nevşehir Milletvekilleri olarak parti ayrımı yapmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz diye konuştular. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında;
Bugün ülkemizdeki müreffeh durumu şehitlerimize borçlu olduklarını söyleyerek “Şehitlerimiz canlarıyla bu vatanın bedelini ödediler bize düşende onlara sadık kalmak, onların gözünü arkada bırakmamak, vatanımızı ve milletimizi birlik beraberlik içerisinde daha nice uzun yıllar müreffeh bir şekilde yaşatmak temennisindeyiz. 

1 Kasım seçimlerinin ardından Bugün ülkemizde birlik ve beraberliğin dahada pekiştiği bir dönemdeyiz.

Biz şehitlerimize sadık kaldığımız müddetçe hiçbir güç vatanımızı bölemeyecektir. Vatanımız, bayrağımız ve dinimiz bizim için çok kutsal değerlerdir. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum ve huzurlarında bir kez daha şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.