31 Mart 2019 Yerel seçim süreci tüm hızıyla sürerken çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Taşkın, halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Devlet Memuru olarak bugüne kadar görev yaptığı süre içinde edindiği bilgi ve birikimleri, Nar’da uygulayabilmek adına AK Parti’den aday adayı olduğunu belirten Aydın Taşkın ‘ Tek ve en önemli amacım kalplerine dokunarak, Nar halkının gönüllerini kazanmak’ dedi.

Taşkın, vatandaşların güler yüzlü, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için klasik belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal projelerle gönüllere dokunacaklarını söyledi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Taşkın, “31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Allah nasip ederse, büyüklerimizde teveccüh gösterir ise, Nar beldemize, doğduğumuz topraklara, içinizden bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım.17 yılda ülkemizin gelişmesinde çığır açan, milletimizin gönlünde taht kuran, milletin efendisi değil, hizmetkârı vizyonu ve misyonuyla hizmet eden, AK Parti’den Nar Belediye Başkan Aday Adayı oldum... İnşallah rabbim nasip eder seçilirsek, ayırmadan ve kayırmadan, yarınımızın bu günümüzden daha güzel olması için, hep beraber bu güzel beldeye hizmet etmek için çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi Nar beldemizi gönül belediyeciliği misyonuyla hareket ederek, Mevlana misali kimseyi ayrıştırmadan kucaklayarak, her gönüle dokunacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Taşkın, "Allah nasip ederse adaylık sürecine eriştiğimizde güzel işler yapacağımıza inancımız çok. Gönüllere dokunacağız, halkla iç içe olacağız. Ve Nar kasabamızı hak ettiği yere getirmek için halkımızla istişare ederek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket edeceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarında yaşlısı genci, çocuk, yetişkin ve kadınların yoğun ilgisi ve talepleriyle karşılaştıklarına dikkati çeken Aydın Taşkın, Yunus Emre'nin "Biz gelmedik kavga için, Bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik" mısralarını hatırlatarak, "Nar'ımız sadece doğal ve kültürel güzellik ve değerleriyle değil, mutlu insanların yaşadığı, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu bir beldeye dönüşmesi için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.