AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zuhal Mıhçı, Belediye Meclis Üyesi adaylarının katıldığı istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Nar Seçim irtibat Merkezi'nde gerçekleştirilen, Gençlik kolları ve Kadın Kolları üyelerinin de katıldığı istişare toplantısında, seçim çalışmaları, projeler ve planlamaları konuşuldu.

AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener, “Seçim çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bu akşamda Belediye Başkan Adayımız Süleyman Özçelik, teşkilatımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının katılımlarında istişare toplantısında bir araya geldik. İnşallah bu seçimlerde Nar kasabamızı AK Parti'nin Gönül Belediyeciliği ile buluşturup adil ve şeffaf yönetimle bütün Nar halkımızı kucaklayacağız. ” dedi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik'te, “31 Mart seçimleri için artık geri sayım başladı. Aday adaylık sürecinden bugüne yaklaşık 4 aydır sahadayız ve seçim çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Narlı hemşehrilerimizin teveccühü her gün artarak çoğalıyor. Biz yola çıkarken birlik beraberlik ve kardeşlik içinde bir seçim çalışması hazırladık. Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla birlikte parti çalışmalarımızı büyük bir özveri ile devam ettiriyoruz. Birlikte çalışmanın doğruluğuna inandığımız için, sadece erkeklerin ya da kadın kollarımızın değil, hep birlikte yaptığımız çalışmaların çok güzel sonuçlar verdiğini görüyoruz. Partimizin yerel seçim çalışmalarına katkı veren bütün çalışma arkadaşlarıma ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Narlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Belde teşkilatımız, Gençlik kollarımız ve özellikle kadın kollarımız, çok önemli çalışmalarda bulunuyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İstişare toplantısında yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe de vurgu yapan Nar Belediye başkan adayı Özçelik ”Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Ve Nar kasabamızı inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. Bu birlikteliğimizi ve samimiyeti ben şimdiden burada görüyorum. Allah'ın izniyle de 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılarak Nar beldemizi yeniden AK hizmetlerle buluşturacağız.” diye konuştu.

Istişare toplantısının son bölümünde seçim döneminde yapılan ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.