Basına Özel Temsilci

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver şu ana kadar parti de il başkanlığı yapmış isimlerin aksine sürprizlerle dolu bir yönetim sergiliyor.

Ülke ve İlin sıcak gündemine ilişkin özel Röportaj taleplerine çok sıcak bakmayıp, gündemi aylık basın toplantıları ile değerlendirme taraftarı olan İl Başkanı Tanrıver basın toplantılarında basının önüne il yöneticileri ile çıkma konusunda da bir sürpriz yaptı.

Daha önce il başkanlarının genelde yalnız başına basının karşısına geçip sorulan sorulara cevap verme, ya da gündemi değerlendirme geleneğine adeta son veren Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, ilk aylık basın toplantısına yanında il yöneticileri Tevfik Ekici, Fatih Güneş ve Serhat Sonugelen ile birlikte çıktı. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın da yer aldığı basın toplantısında gazetecilerin isteği üzerine basın mensuplarının özel röportaj taleplerinin cevaplandırılması için gazeteci M. Tolga Karaca temsilci seçildi.

Bu yeni uygulamaya göre ülke ve Nevşehir gündemine ilişkin özel bir sorusu olan önce M. Tolga Karaca’yı bulup “Kardeş benim Ak Parti İl Başkanına şöyle bir sorum var” deyip sorularını kendisine iletecek. Karaca da il başkanını bulup bu soruyu yöneltip, gazeteciye başkanın cevabını iletecek.

12 Yıllık Ak Parti İktidarının Nevşehir’deki en önde gelen temsilcisi niteliğindeki İl Başkanı Tanrıver’in basınla diyaloglarında getirilen bu yeni sistem bakalım nasıl işleyecek?.