AK Parti Nevşehir, Gülşehir, Derinkuyu, Kozaklı Başkanları Genel Merkez'in talebi doğrultusunda görevi bıraktıklarını açıkladılar.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'le başlayan süreçte, AK Parti Nevşehir  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç yapılacak kongerede yeniden aday olmayacaklarını açıklamaları ile birlikte Nevşehir genelinde büyük değişim devam ediyor.

AK Parti Genel Merkez tarafından AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak'ın görevlerinin devamı kararı aldı. AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk ve AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih KESAL'in de değişime eklenmesi bekleniyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.M.Ali Tanrıver'in yerine Av. Mustafa Rauf Yanar atandı.
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’den boşalan merkez ilçe başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkez tarafından Edip Avşar atandı.
AK Parti Nevşehir Merkez ilçe ile Derinkuyu, Kozaklı ve Gülşehir İlçe Başkanları Belli oldu. AK Parti Genel Merkezde yapılan değerlendirmeler sonunda Nevşehir Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına Edip Avşar, Derinkuyu İlçe Başkanlığı için Bülent Aksoy, Kozaklı İlçe Başkanlığı için Akif Kabukçuoğlu, Gülşehir İlçe Başkanlığı için Fatih Çiftçi görevlendirilmiştir.

Önümüzdeki günlerde AK Parti İl ve ilçelerinde köklü bir değişim yaşanarak 2019 yılına teşkilatları komple yenilenmiş olarak girecek.