AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Nisan ayında yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu için düğmeye bastı. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Anayasa değişikliği ile ilgili yapılacak olan referandum konusunda halkı bilinçlendirmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını açıkladı.

 AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver ile birlikte Sivil toplum  örgütlerini ziyaret ederek Nisan ayında yapılması planlanan Referandumda ‘Evet’i anlatıyorlar! Bu kapsamda İlk olarak Enderun Eğitim Vakfını ziyaret ettiler.

Vakıf ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;  ülkemizin içinde bulunduğu huzur ortamının kaybolmaması, yatırımların artarak devam etmesi, mevcut istihdam potansiyelinin yükselmesi için referanduma tüm vatandaşların evet demesi gerektiği ifade etti.


Enderûn Eğitim Vakfımızı ziyaretimizde "Yeni Anayasanın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin" güçlü Türkiye yolundaki önemini vurguladık.

İslam ve Osmanlı medeniyetimizde vakıflarımız; toplumumuzu bir arada tutan, gelişmesine ve yetişmesine katkı sağlayan kurumlarımızdır diyen Açıkgöz, ziyaret ilişkin yaptığı açıklamasında;" Türkiye' yi kana, gözyaşına boğmaya çalıştılar tüm bu süreçte kahraman milletimiz yüreğindeki iman ve vatan sevgisiyle oyunları bozuldu. Milletimizin iradesine bağlı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ve Güçlü Türkiye'ye evet diyoruz. Nevşehir'imizin geleceği için EVET. Aziz milletimizin mutluluğu için EVET Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği için Kararımız Evet" dedi.  

Açıkgöz açıklamasının sonunda; "Türkiye'yi kana, gözyaşına boğmaya çalıştılar tüm bu süreçte kahraman milletimiz yüreğindeki iman ve vatan sevgisiyle hainlerin oyununu bozdu. Aziz milletimiz; çocuklarının ve Güçlü Türkiye'nin geleceği için sandığa gidecek; bizim için milletimiz ne derse o, baş tacıdır "dedi.