AK Parti gençlik kolları 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve ilçelere yönelik yapılan seçim çalışmaların da gençlerin heyecanlı olmaları dikkat çekiyor. 

1 Kasım Genel Seçimlerine artık saatler kala Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri il, ilçe, belde ve köylerde kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşuyor.

Ak Parti’nin seçim beyannamesi, Nevşehir'e yapılan yatırımların kataloğu ve milletvekili adaylarını tanıtan broşürleri vatandaşa dağıtıp oy isteyen gençler teşkilattan tam not aldı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve üyeleri 1 Kasım Erken Genel seçim çalışmalarına damga vuruyor.

Nevşehir AK Gençler bu seçimde de yine sahayı boş bırakmadı ...

Ev ve işyeri ziyaretleri , Gençlik Çalıştayları, Gençlik Buluşmaları ile düzenledikleri programlarla sürekli sahada yer alan AK Gençler, geceleri ise kafe bilardo ve internet kafelerde gençlerle bir araya gelerek 1 Kasım'ın önemi ve Neden AK Parti'yi anlattılar.


ZİYARETLER KÖYLERE KADAR UZANDI

Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, ‘Ak Gençler olarak yaptığımız ekip ile tüm halkımıza ulaşıyoruz. Tüm gençlerimize partimizi anlatmaya devam ediyoruz ve oy istiyoruz. Halkımızın teveccühü oldukça güzel ve bize bu durum şevkle çalışmamızı sağlıyor. İnşallah Ak Parti yine tek başına iktidarı görecektir’ diye konuştu.

AK NEFERLER SAHADA

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yanar, ‘Teşkilatımızın genç üyeleri olarak Ak Partimizin seçim beyannamesini kapı kapı halka anlatıyoruz. Gençlik olarak Ak Parti’nin başarısı için çabalıyoruz. Çalışmalarımız son güne kadar devam edecek’ söyledi.

Yanar: Bu Ülke Bizim ve Türkiye'yi Gençler İnşaa Edecek...!

1 Kasım seçimlerine artık sadece saatler kaldığını ifade eden AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; Tüm Gençlere çağrıda bulunarak Pazar günü mutlaka sandık başına gidip hür iradenizle düşüncelerinizi mutlaka yansıtın dedi. Yanar, Türkiye'miz şimdi çağdaş ve eğitimli gençlerle yarınları emin ellerde. Eski Türkiye artık geçmişte kaldı Yeni Türkiye için Gençlerimize büyük iş düşüyor. Unutmayalım ki Yeni Türkiye'yi Biz Gençler inşaa edeceğiz. Bu haseple Gençlerine büyük önem veren , sorumluluk veren Partimiz AK Parti ile İstikrara, Huzura , Kardeşliğe ve 2023 Türkiye'sine 2 Kasım'la birlikte Bismillah demeye hazırmısınız.

' Kazanan Nevşehir Olmalı , Daha da Önemlisi  TÜRKİYE Olmalı

AK Parti gençliği hayatını milli ve manevi değerler üzerinden şekillendirdiğini belirten Yanar, "AK gençlik, başkaları gibi kurtuluşu güneydeki ülkelerde aramaz, anavatanı da Amerika olarak görmez! AK Parti gençliği ülkesi, milleti ve onun değerleri adına bütün varlığını ortaya koymaya hazırdır. Bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye her zaman hazırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

1 Kasım Seçimlerinin önemine değinen Yanar , “ Ülkemiz ve Milletimiz için 1 Kasım çok önemli. Bu nedenle artık biz Nevşehir'den önce Türkiye tablosuna odaklandık. Her zaman olduğu gibi Kimseyi ötekileştirmeden kucaklayıcı bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz.. CHP’li, MHP’li , SP'li ve BBP’li ve diğer partili kardeşlerimize gerçekleri anlatarak partimizin ve ülkemizin geleceği için AK Parti çatısı altında birlik ve beraberlik içinde güzel günlere güçlü Türkiye için hep birlikte yol alacağız. Türkiye'mizin geleceği adına maceraya atılmadan istikrar için Türkiye'mizin tecrübeli AK kadrolarıyla el ele kol kola hep birlikte yürüyeceğiz ” şeklinde konuştu.

Geçmişten Ders Çıkarmak Lazım...

Geçmiş dönemlerin gençleri büyük olaylarla yüzleşti, sayısız yanlışlarla sınandılar. Hala o dönemde yaşanan yanlışların faturasını ödüyoruz.

Geçmişte ilime ve bilgiye ulaşmak şimdiki kadar kolay değildi. Bu zorluğu bilenler gençlerimizin sloganlar yazdılar. Gençliği kendi şablonlarına sığdırdılar. Bunun neticesinde kamplaşmalar ve kutuplaşmalar oldu. Bugünde yavaş yavaş kurcalamaya gayret edenler var. Bizim gençlerimiz dik durmalı ama dikleşmemeli. Türkiye’nin bugününü ve yarını konuşmak Türkiye’nin gençlerini konuşmaktan geçer. Gençliğin meselelerini ertelemekten başka büyük bir yanlış olamaz.

Zamanımızın gençleri kendinden önceki nesillere göre daha avantajlı bir konuma sahiplerdir. Günümüzün gençleri geleceğe bakarken ne kadar büyük bir milletin ne kadar büyük medeniyetin mensubu olduklarının farkındalar. Ülke içindeki provakasyonların, kutuplaşmaların ve ideolojik kavganın tarafı olmaktan kaçınmalılardır. Büyük medeniyetin onurlu davasını hisseden gençler eskisinden daha çok yüreklerini aşkla, samimiyetle ve heyecanla doldurmalılardır.

Gençlik yüreğin dolup taşmasıdır.

Gençlik aşktır.

Gençlik akıldır,

Gençlik geleceğe bakmak ve geçmişi sorgulamaktır.

Bu tanımlara uygun Türk siyaset tarihine damgasını vuracak, 2071 Hedeflerine emin adımlarla yürüyecek bir gençlik var. Bu gençlik 1 Kasım da üzerine aldığı büyük sorumlulukların bilinciyle sandıkları başında AK Parti'yle Geleceğine yön verecektir. 

AK Parti Gençliği şiddetten yana olmayan, düşünen, üreten, fikrine güvenen, inançlı, çok okuyan, teknolojiyi iyi kullanan, ahlaklı ve dürüst olmaktan asla vazgeçmeyen bir gençliktir. AK Gençlik sokaklarda kavga gürültü içerisinde sorunlarını çözmeye çalışan değil, ellerinde satırlarla birbiri üzerine giderek, onlara ideallerini veya ideolojilerini kabul ettirme gayreti içerisinde olan anlayışlarla değil, biz tamamı ile fikre fikir ile aynı masa etrafında oturarak bu milletimizin evlatları olarak ülke meselelerini konuşan anlayışıyla yoluna devam ediyor. Şu da unutulmamalıdır ki “Fetihler Fatihlerle yapılır, günümüzün Fatihleri ise AK Parti’nin AK Gençleridir.”

Gençliğimiz, Türkiye’nin istikballerini inşa edecek ilham kaynaklarıdır.


Gençlik, Türkiye’nin hedeflerini belirleyecek gaye ve hayalleridir.


Gençlik, Türkiye’nin dertlerinin dermanı, gönüllerin ve dillerin fermanıdır.

 

Türkiye Gençliği AK Parti İktidarı ile gidecek mesafe kaydecek 2023'leri , 2071'leri ile daha çok yolu var..

Yanar, 1 Kasım Erken Genel seçimlerine hazır olarak Şimdiden seçimlerin ülkemiz milletimiz ve Nevşehirimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.