Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.​ 

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Tek isteyle giren Ahmet Dolaşmaz yeniden seçildi.


Kongreye Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, tüm şehitler ve 15 Temmuz şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Kongrede konuşan AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremizde Nevşehir AK Genç kardeşlerimizle, teşkilatımızla bir aradayız. “Bugünkü mücadelemizin Çanakkale’den,İstiklal Savaşı’mızdan farkı yoktur. Güçlü Türkiye’nin mücadelesidir, kahraman milletimizin mücadelesidir, Başkomutanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesidir, şanlı bayrağımızın mücadelesidir, devletimizin mücadelesidir. Gençlerimiz geleceğimizdir; imanlı, ihlaslı, samimi ve hasbi bir gençlik geleceğimizin de mimarı olacaktır. Biz, gençlerimize güveniyoruz. AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarımızın 5. Olağan Kongresi hayırlara vesile olsun. Gençlik kollarımızda görev alan kardeşlerimize muvaffakiyetler diliyorum. AK Destanları birlikte yazdık, el ele omuz omuza da yazmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen "AK Parti Nevşehir 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi"ne katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye'yi bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini söyledi. Bozdağ, "Türkiye’miz üzerine tuzak kuranlar şunu çok iyi bilsinlerki bu planlar, bu hesaplar, bu tuzaklar tutmaz, tutmayacak. Bu yüce millet şimdiye kadar daha nice planları nice tuzakları boza boza geldi bugünlere. Şimdi ise Suriye’de kurulan tuzakları yapılan hesapları, planları bir bir Allah’ın izniyle bozacağız" dedi.