Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar kandil mesajı yayınladı.

İçinde bir çok ilahî feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç gecesine bir kez daha vakıf olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Miraç, Peygamber Efendimiz, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa’ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı yolculuğu ifade eder.
Mevla’ya âşık gönüllerin müstesna bir coşkuya ulaştığı ve inananların müjdelendiği bu mübarek geceyi ibadetle geçirmenin ne derece faziletli olduğu hepimizce malumdur. Peygamber Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramamız, inanan insanlar olarak vazifelerimizin bir kez daha farkına varmamız için bu mübarek geceler bizlere verilmiş birer armağandır.
  Bu mübarek gece vesilesiyle, insanlar arasında sınırlar oluşturan olumsuz anlayış ve davranışlardan kaçınalım; insanları birbirine yaklaştıracak, Sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak davranışlar sergilemenin yollarını arayalım. 
  Bu mübarek gecenin, aynı gönül coğrafyasında yaşayan tüm insanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesine ve insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını, şiddetin, terörün, savaşın, acı ve acıdan akan gözyaşlarının dinmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm Müslümanların, tüm insanlığın Miraç kandilini kutlarım.

                                                                                                                  AK Parti 
                                                                                         Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı