AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları yönetimi Ankara'ya çıkarma yaptı. AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz başkanlığındaki Gençlik Kolları Yönetimi Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi katıldı. Yaklaşık 100 kişilik grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasına canlı takip etti.

AK Gençler Ankara'da; Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'i ziyaret ettiler. 

Genel merkez Gençlik Kolları Kongresinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ile buluşan AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir teşkilatı TBMM önünde günün anısına fotoğraf çektirdiler.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz yaptığı açıklamasında, "Bugün Gençliğin ve Nevşehir’in enerjisini salonda hissettirmek için Ankara'da ki kongrede yerimizi aldık.. Türkiye’nin dört bir yanından gelen arkadaşlarımızla güzel bir kongre günü yaşayadık. Kongremizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulundu. Dolaşmaz, Ak Parti Gençlik Kolları olarak Kongre sonrasında bizlere değerli vakitlerini ayıran ve en güzel şekilde ağırlayan Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'e göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz." dedi. 

Ziyaretinden ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları'nı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetleri dile getirdi. Açıkgöz, "Nevşehir AK Gençlik teşkilatımız Gazi TBMM’de...“Durmak Yok Yola Devam” Ve #Gençsen Yaparsın" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Ebubekir Gizligider'de, "AK Parti Genel merkez Gençlik Kolları Kongresi sonrası Meclis’te misafirimiz oldu. Başta Başkan Ahmet Dolaşmaz ve bütün Nevşehir AK Gençlik seçime hazır...Durmak yok Yola devam "dedi.