AK Parti Genel Merkezi tarafından teşkilat çalışmalarını ele alan Teşkilat Performans Sistemi’nin sonuçları açıklandı.

AK Parti Nevşehir Teşkilatı, TPS yani Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarına göre birinciliği yine kimseye kaptırmadı. Nevşehirli AK Gençler, “En Başarılı Teşkilat” seçildi ..

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından uygulanan Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarına göre AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Türkiye genelinde birinci oldu.

Genel Merkez tarafından teşkilatların performanslarını ölçmek üzere yapılan değerlendirme sisteminde, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları başarılı performansları ile Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attılar. AK Parti Nevşehir Teşkilatı 99,04 puanla Türkiye birinciliğini elde ederken, Nevşehir'i , Kocaeli ve Siirt izledi.

Nevşehir AK Gençler yine birinci... Nevşehirli Ak Gençler çalışmalarıyla göz dolduruyor. Sadece Nevşehir'de değil, Ankara Ak Parti Genel Merkezde Türkiye genelinde 81 il arasında TPS (teşkilat performans sistemi ) birinciliğini koruyan Nevşehirli Ak Gençler takdirle karşılanıyor.

Yanar: Bu Gurur Hepimizin...
Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar “ Ak Gençler Teşkilat Performans Sistemine göre Nevşehir Teşkilatımız Türkiye birinciliğini elde etme başarısını gösterdi. Hedefimiz bu kurumsal yapıyı daima bu şekilde diri tutarak, AK Parti’nin misyonu ve vizyonu doğrultusunda Nevşehir'imizi her geçen gün daha ileriye taşımaktır. Bu bağlamda başarılarından dolayı öncelikle derece yaparak bu haklı gururumuza vesile olan  tüm Nevşehir Gençlik Kolları teşkilat mensuplarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.

TPS (teşkilat performans sistemi ) ; AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın bağlı il ve ilçe gençlik kolları teşkilatlarının performansını takip etmek amacıyla kurduğu sistemde 81 ilin tüm il ve ilçe teşkilatları değerlendirmeye alınıyor. Her ilde yer alan tüm ilçelerin performansları, illerin Teşkilat Performans Sistemi sıralamasındaki yerini direkt olarak etkileyen önemli bir faktör olarak ön plana çıkıyor. Düzenlenen programlar, aktiviteler, üye ziyaretleri, esnaf, mahalle ziyaretleri, toplantılar vb. tüm faaliyetler ayrı ayrı puanlanarak teşkilatların sıralamadaki yerini belirliyor.