AK Parti Nevşehir  İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Erdoğan Gönüllüleri ile birlikte Cumhurbaşkanı seçim kampanyaları devamında Nevşehir Merkez Caddelerinde İftara 5 Kala Programı çalışmaları yapıldı.

İftara 5 Kala yapılan çalışmalarda şehrin önemli caddelerinde vatandaşlarımıza Ak Parti  Nevşehir Gençlik  Kolları Başkanlığı, Erdoğan Gönüllüleri ile trafik ışıklarında seyir halinde araçlarında iftara yetişmeye çalışan ve  iftarını sokakta açmak zorunda kalan vatandaşlarımıza iftarlık olarak Su ve Hurma dağıtımı yapıldı. Yapılan ikramlar için gerek  AK Parti İl Gençlik Kolları çalışanlarına gerekse Erdoğan Gönüllülerine  vatandaşlardan çok  sıcak tepkiler geldi. Halk Nevşehir’de  Yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim  çalışmaları kapsamında   aktif olarak gece gündüz çalışmalarını sürdüren  Ak Parti  Nevşehir Gençlik  Kolları ve  Erdoğan Gönüllüleri'ni  takdir ettiklerini belirttiler.

Ayrıca Birçok Nevşehirli vatandaşımız Erdoğan Gönüllüsü olmanın onuru yaşadıklarını söyleyerek Nevşehir'de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunda Erdoğan Gönüllüsü olmanın gurur verici olduğunu söylediler.