AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Edirne ‘de yapılan Ak Parti genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere Edirne iline gitti.

Başkan Ünver 'de , genişletilmiş il başkanları toplantı için Edirne’de...

Ak Parti 100. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı 24 Aralık 2014 Çarşamba günü Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Edirne Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonun da yapıldı. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına ilimizden Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar da katıldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin 100. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Davutoğlu, Balkanlar'da komşu, dost ülkelerle yeni bir kültür beraberliği, yeni bir Balkan coğrafyası oluşturmak için çaba içinde olduklarını söyledi.

Davutoğlu, "Bu çabamızda Edirne'nin ruhu bize ilham verecektir. Onun için Edirne'deyiz. Sadece Edirne değil, 3 hafta önce Kırklareli'ndeydim, Trakya, Rumeli, sınır ötesinde de bütün kardeşlerimize ulaşıp, Edirne'yi serhat şehri, kenarda kalmış, son nokta şehir olmaktan çıkaracağız, inşallah Balkanlar'a ve Avrupa'ya açılan ana merkez ve kapı şehir olma niteliğini tekrar inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmaları ardından sunumlara geçildi. Sunumda Maliye Bakanlığını, TBMM grup başkanlığının, Sağlık Bakanlığının, Seçim işleri Başkanlığının ve Teşkilat Başkanlığının yapılan çalışmalar hakkında sunumu yapıldı.

Toplantı sunum müzakereleri ardından değerlendirme ve kapanış programıyla sona erdi.

Başkan Ünver, toplantı sonrasında bakanlarla Nevşehir’i konuştu

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver ile birlikte katıldığı Genişletilmiş il başkanları toplantısında, toplantıya katılan bakanlar ile birlikte Nevşehir Merkez’e gerçekleştirilmesi düşünülen yatırımların son durumları hakkında görüştü. Başkan Ünver, görüştüğü bakanlara projelerin son durumları hakkında bilgi vererek, yaşanan tıkanıklar ve yapılması gereken çalışmalar noktasında bakanlardan destek istedi.