Şanlıurfa’da Gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan Nevşehir İl Başkanı Av.M.Ali Tanrıver,Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar ve Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Suriyeli sığınmacıları ziyaret ettiler.

Ak Parti 99.Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa'da bulunan ,Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le birlikte Şanlıurfa da sığınma kampı Harranda Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden AK Parti Nevşehir Heyeti burada oldukça duygu dolu anlar yaşadılar.

Harran mülteci kampında Sığınmacıları ziyaret eden AK Partili Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ; "Harran sığınma kampında Suriyeli kardeslerimizi ziyaret ettik. " - Allah kimseyi vatansız ve devletsiz bırakmasın. 

Buradaki görüntüler hem ibretlik hem de şükür etmek ve Türkiye mizin geldiği noktada gurur duyacağı bir tablonun apaçık göstergesi. Sadece kendi halkımıza değil bize sığınanlarada kucak açan bir anlayışın Osmanlıdan günümüze gelen geleneğini yaşatıyor olmak çok anlamlı bir o kadarda gurur verici...Aslında Suriyeli bir sığınmacının çizdiği bu resim herşeyi en güzel şekilde anlatıyor.... "Türkiye bizlere kapı açtı. Hükümetinize çok teşekkür ederim. " Harran sığınma kampı Başka söze ne hacet...