AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve beraberindeki heyet Metal-İş sanayi esnaflarını ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Metal-İş Sanayisinde emeğin ve alın terinin sahipleri esnaflarımız ile hasbihal ediyoruz. ‬‪Üreten, gelişen, büyüyen Nevşehir için milletimizle bir olmaya ve bir arada çalışmaya DEVAM, hedef Güçlü Türkiye “‬ dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; "Hemşerilerimiz ile istişarelerimize seçimden seçime değil her zaman devam diyoruz” dedi.

"Toplumun nabzını tutan en dinamik unsurun her zaman esnaf olduğunu belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, “Esnaf toplumun vicdanıdır. Esnafa yakın olan, topluma yakın olmuş demektir. Biz de esnafımızla birlikte aynı yöne bakmaya, esnafımız için gayret etmeye, esnaf birliklerimize ve odalarına destek olmaya her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz" diye konuştu.