AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir AK Parti heyeti olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, büyüyen ve gelişen Nevşehir için istişarelerde bulunduk"  dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran Genel Seçimlerinden sonra başladığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ederek iş camiasının beklediği ve arzuladığı hizmetlerin gerçekleşmesi için tüm imkan ve olanakların seferber edileceğini söyledi.

Açıkgöz, tüm sivil toplum örgütleri ile uzlaşı ve çözüm odaklı işbirliği amacında olduklarına değindi.

Açıkgöz'ün NTSO ziyaretinde Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, NTSO Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis üyesi Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren'de katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’da İl Merkezi ve bölgenin önemli sorunlarının çözümü hususunda 27.Dönem Nevşehir Milletvekillerinden büyük umut ve beklenti içinde olduklarını ifade ettiği konuşmasında nezaket ziyareti nedeni ile Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'a teşekkür ederek başarı dileklerini yeniledi.