AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi'nin, Türkiye başta olmak üzere tüm İslam alemine sevgi, barış  getirmesini diledi. Sunar, yayımladığı mesajında hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü yaşadıklarını belirtti.
Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanının yaşandığını kaydeden Sunar, şu ifadelere yer verdi:

"Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi, bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."