Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim tarihini açıklamasının ardından siyasette nabız hızlandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacağı açıklamasını değerlendiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, " Seçime hazırız" mesajı verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, erken seçim kararıyla ilgili, "24 Haziran da yapılacak olan seçimler vatanımıza, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun... AK Parti kadroları olarak bizler seçime hazırız.. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, her gün seçim varmış gibi çalışan teşkilatları ile 24 Haziran akşamı bu başarıyı yeniden taçlandırıcağız İnşallah..." dedi.

Türkiye'nin bir kez daha AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın erken seçim kararıyla tarihi bir sürecin içerisine girdiğini söyleyen İl Başkanı Yanar; "Nevşehir, inanıyorum ki her zaman olduğu gibi daha güçlü bir Türkiye hedefimizin lokomotifi olacaktır. Bu bilinçle çok çalışıyoruz, çok çalışacağız. Türkiye'nin ayağındaki prangaları yeni yönetim sistemiyle inşallah kıracağız. Önümüzdeki süreç ülkemize, Nevşehirimize, Aziz milletimize ve AK Parti teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.