AK Parti Aralık Ayı Grup Toplantısı AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Toplantı salonunda yapıldı. Nevşehir İl Genel Meclisi AK Parti grubu Aralık ayı grup toplantısını AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında gerçekleştirdi. 

Toplantıya, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Teşkilat mensuplarının katıldı.

Toplantıda il genel meclisinin rutin çalışmaları ve köylere yapılan yatırmalarla ilgili bilgilendirmenin yanında, toplantıya katılan İl genel meclis üyeleri de kendi bölgeleri ve bulundukları komisyon çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Kasım ayında gerçekleştirilen faaliyetlerinde dile getirildiği toplantıda il genel meclis üyelerinin görüş ve istekleri değerlendirilerek kışa yönelik yapılacak hazırlıklar gözden geçirildi.


AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar gurupta yaptığı konuşmada:” Kıymetli Milletvekilimiz, İl Genel Melis Başkanımız ve değerli İl Genel Meclis üyelerimiz Nevşehir'imize yönelik hizmetlerde uyumlu bir birliktelikle başarılı çalışmalara ve yatırımlara imza atmaya devam etmektedir. Bizlerde kendilerine her zaman her alanda destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Özellikle alt yapı, ulaşım ve köylerimize yönelik hizmetlerde önceliği hedef haline getiren arkadaşlarımız bölge ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet akışını sürdürmektedirler. Bu bağlamda da tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Başarının birlikten bütünlükten geçtiğini ve kendilerinin de küçük hesaplar, kişisel ikbal meseleleri olmak üzere bunların hepsini arkaya attıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Yanar; AK Parti iktidarının en büyük devrimi Milli İrade devrimidir. İlçe kongrelerimizde bu büyük devrimlerin en önemli ayağıdır. Biz AK Parti olarak birlik beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz. Gerçekleşen ilçe kongrelerimiz tüm AK Parti camiasına ve Nevşehir'imize hayırlı olsun. Kongreler neticesinde göreve gelen ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ilçelerine ve halkımıza faydalı hizmetler yapacaklardır, bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın açıklamasını yaparak seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılı çalışmalar diliyorum dedi.


Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız Av. Mustafa Rauf Yanar , İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerimizle Aralık ayı grup toplantımızı gerçekleştirip, ilimiz için yapılacak  AK yatırımları istişare edip, Nevşehir’imizin her alanda büyümesi adına projelerimizi değerlendirdik" dedi.