AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul’da yapılan KazlıçeşmeMitingi’nde, tüm Türk halkına bayrak asmaları yönünde çağrı yaptığını hatırlatarak, bu kampanya kapsamda Nevşehir’de de halka ve esnaflara bayrak dağıttıklarını söyledi.

Milli ve manevi açıdan tüm değerleri temsil eden Türk Bayrağı’nın ilelebet dalgalanacağını ifade edenSunar, son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında tüm vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrak asma kampanyasına katılacaklarına inandığını dile getirdi.

Sunar, “Ay Yıldızlı bayrağımız, büyük Türk milleti için namus, şeref ve vatan sevgisiyle eş değerdedir. Tarih boyunca ne zaman ki ülkemiz, iç ve dış tehditlerle karşı karşıya kalsa, milletimiz bayrağına sarılarak bu tehditlere karşı en iyi cevabı vermiştir. Son günlerde yaşadığımız dönem, yine böyle bir mesaj verilmesini gerektirmektedir. Bu amaçla saygıdeğer vatandaşlarımız ev ve işyerlerinin pencereleri ile rengini aziz şehitlerimizin kanından alan Al Bayrağımız ile süsleyeceklerdir. Milli birlik ve beraberliğimiz ile bölünmez bütünlüğümüzün sembolü olan şanlı bayrağımız,bizleri birbirine düşürmeye, birbirimizden ayrıştırmaya çalışan kesimlere de önemli bir cevap niteliği taşımaktadır ”diye konuştu.

Sunar ile birlikte AK Parti’nin tüm ana kademe, gençlik ve kadın kolları yöneticileri,beraberlerinde bulundurdukları Türk Bayraklarını esnaflarla sokaktaki vatandaşlara takdim etti.

Esnaf ve vatandaşların kampanyaya büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi.