AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Yönetim Kurulu üyeleri Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın grupta ki konuşmasının dinledikten sonra Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i de ziyaret eden Kadın Kolları Teşkilatı, burada milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyarete gelen AK Parti Kadın Kolları teşkilatıyla yakından ilgilendi.

Açıkgöz açıklamasında; "AK Parti grup toplantımızda Nevşehir Kadın Kollarımızı ağırlamaktan onur duyduk. AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz . "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadın kolları teşkilatımıza teşekkürler" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de;" Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatımızı misafir ettik, grup toplantısından sonra Başbakan'ımıza hediyesini taktim ettik" dedi.

Mecliste Nevşehir Milletvekillerini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı, burada milletvekilleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.


AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Meclis ziyaretlerinden sonra Genel Merkez ve Hacı Bayram Veli Camiini ziyaret ederek Nevşehir’e dönmesi bekleniyor.