AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kongresi 08 Kasım 2014 tarihinde yapılacak.AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığının hafta sonu yapılacak olan 5. Olağan Kongresine Salih Açıkgöz tek aday olarak girecek.
8 Kasım Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde 438 delege oy kullanacak. Kongrede halen merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Salih Açıkgöz tek aday olarak seçime girecek.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 11.00’de yapılacak olan 5. olağan Genel Kurul Kongresi’ne İl ve İlçe Teşkilatları, Belediye Başkanları, delegeler, mahalle ve köy temsilcilerimiz ile partililer ve vatandaşlar katılacak.

AK Parti Milletvekilleri ve AK Partili Belediye Başkanlarının yanı sıra partililerin büyük ilgi göstermesinin beklendiği kongreye ayrıca o gün Hacıbektaş ilçesinde düzenlenecek olan Aşure Günü etkinliğine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılabileceği öğrenildi.