AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’ın yoğun işleri nedeniyle istifasıyla boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Ferit Yiğitaslan getirildi. 

AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanlığı için, Genel Merkeze davet edilen 5 isim, Salih Açıkgöz, Mehmet Cingil, Ergün Elmacı, Ahmet Dolaşmaz ve Ferit Yiğitaslan bugün mülakata tabi tutuldular.

Mülakat sonrası AK Parti Genel Merkezin kararıyla merkez ilçe başkanı olarak atanan Ferit Yiğitaslan 2 haftaya kadar mazbatasını alarak göreve başlayacak.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılarından İç Anadolu Bölge Sorumlusu Ekrem Görçeker; "Değişimin ve Gelişimin öncüsü Ak Parti kadroları nefes kesmeden bu millete hizmet için çalışıyor. Nevşehir merkez ilçe Teşkilatında başarılı hizmetler yapmak üzere bayrağı devralan Ferit Yiğitaslan’ a bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Nevşehir’e hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar yaptığı açıklamasında; "Yerelde ve genelde yapılan istişareler ile gerçekleşen temayül sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir in onayı ile Merkez İlçe Başkanlığına Ferit Yiğitarslan atanmıştır. Rabbim hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.. Hayırlı uğurlu olsun..." dedi.

İl Başkanı Yanar; "Görevi devreden Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar’a ve de kıymetli Yönetimine bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ve emeklerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim ..."dedi.

Atamanın ardından hala hazırda bu görevi sürdüren Merkez İlçe Başkanı Adip Avşar'da; "Yapılan istişareler sonucunda yeni Merkez İlçe Başkanımız Değerli Ağabeyim Ferit Yiğitarslan olmuştur. Partimize şehrimize ve şahsına hayırlar getirsin inşallah. Her zaman ne koşulda olursa olsun Ferit Başkanımın emrinde olduğumu bildirir kendisine muvaffakiyetler dilerim" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Sigortacılık işiyle uğraşan Ferit Yiğitaslan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.