NEVŞEHİR/FİBHABER- 7 Haziran Genel seçimlerinde AK Partiden 1.Sıra Nevşehir Milletvekili Adayı gösterilen Eczacı Mustafa Açıkgöz kimdir? FİB Haber Merkezi olarak sizler için araştırdık...

İlk duygu ve düşüncelerini www.fibhaber.com a açıklayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz Şuan çok mutluyum. Çok şükür. Rabbim utandırmasın. AK Parti Davamıza ve Nevşehirimize layık olmaya çalışacağız.Ve inşallah 3-0 la Mecliste yerimiziz alacağız dedi...

 Özgeçmiş

Ecz. Mustafa Açıkgöz, 1970 yılında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde doğdu. İlk ve orta Eğitimini Ürgüp Merkez Bahçeli köyünde, Lise tahsilini Antalya Özel Lisesinde tamamlandı. 1988 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazandı. Üniversite yıllarında 1990 da Tıbbi Bitki Araştırma Merkezi Başkanlığını da yürüttü. 1992 de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni tamamlayarak mezun oldu. 1998-1999 yılları arasında 18 ay yedek subay olarak İstanbul da vatani görevini yerine getirdi. 1993 Yılında Nevşehir Merkezde Serbest Eczacı olarak çalışma hayatına başladı. 22 Yıldır Nevşehir de Eczacı olarak Sağlık sektöründe çalışmaktadır.

Eczacı Mustafa Açıkgöz,Sportif etkinlikler başta olmak üzere toplumsal fayda sağlayan bir çok sosyal projelere de destek olmuş, 2023 Vizyon Türkiye’si adına Gençlerimizi Sağlıklı nesiller yetişmesi için teşvik etmişlerdir.

Siyasi Geçmişi: AK Parti’nin Nevşehir de kurucu üyelerinden biri olan Açıkgöz, AK Partinin kuruluşundan bu güne gerek Yerel gerekse Genel seçimlerde bizzat sahaya inerek parti ve davası adına teşkilatına destek oldu.

2011 Yılı Genel seçimlerinde de Ak Parti’den Nevşehir Milletvekilliğine Aday Adayı oldu.

Eczacı Mustafa Açıkgöz, Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. 

www.fibhaber.com olarak
AK Parti Nevşehir 1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz e başarılar diliyoruz.