Bir dizi Temaslarda bulunmak için geldiği Brüksel'de UETD Belçika yeni Merkez ofisini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Uetd Belçika Birimleri ve işadamlarının katıldığı toplantıda çeşitli görüşmelerde bulundu.   
UTIAD ve UETD temsilcileri ile Nevşehirli gurbetçilerin büyük ilgi gösterdikleri Milletvekili Açıkgöz, dernek üyeleri ve gurbetçilerle birlikte Belçika/ Antwerpen Zuid Camisinde Cuma namazı kıldı...

Açıkgöz, Cuma namazı sonrası işadamları ve Birimlerle ayrı ayrı buluşup sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayrıca AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Belçika'daki gurbetçi gençlerle yakından ilgilenip onlarla hasbihal etti..

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, bu akşam UETD Belçika Mol ve Anvers Şubelerinin düzenlediği OSMANLI GECESİ programına katılacak.

Açıkgöz, Yarın Nevşehirli Gurbetçilerle Buluşacak...

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Mustafa Açıkgöz, "UTIAD ve UETD'nin davetlisi olarak geldiğimiz Belçika'da dernek üyeleri ve gurbetçilerimizle Cuma Namazı öncesi hasbihal ettik.Güzel memleketimizden gurbetçi kardeşlerimize, selamları ilettik. Gurbetçilerimizin sıcak ev sahipliğinde göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Açıkgöz, yarın sabah Almanya Mülheim kentinde Nevşehir Kapadokyalılar Derneğinin düzenleyeceği kahvaltıda Nevşehirli gurbetçilerimizle buluşacak. Nevşehirli Gurbetçi iş adamlarımızın sorunlarını dinleyip istişarelerde bulunacağı belirtildi.