TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in Merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Kavak kasabasında Açıkgöz'e yoğun ilgi...
Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, tarafından karşılanan Açıkgöz, kasabada yapılan meydan çalışmaları, alt yapı , kilitli parke taşı, çevre düzenleme ve yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Kavak kasabasında vatandaşlar ile tek tek görüşen Milletvekili Açıkgöz vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 


Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kavak Belde’mizdeyiz. Hemşerilerimizle her daim bir aradayız. 06 Ocak 2018 Cumartesi günü Başbakanımız Sn Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz AK Parti Nevsehir 6. Olağan Kongremize tüm Kavaklı hemşerilerimizi davet ettik. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye Hedef 2023" dedi.

Açıkgöz, "Kavak Beldemizde AK faaliyetler devam ediyor, beldemiz gelişiyor; Nevşehir 'imiz büyüyor. 'Bizim yolumuz, aziz milletimizin yoludur. Durmak Yok Yola Devam' Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal yaşam alanları düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkürler" dedi.