AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim ÇÖLOĞLU bir basın bildirisi yayınladı.
   1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri için Ak Parti Nevşehir aday listemiz açıklandı. Hayırlı ve uğurlu olsun. Her seçimde olduğu gibi aday listeleri açıklandıktan sonra az ya da çok listelere itirazlar olmuştur. Şundan eminiz ki, partililerimizin niyeti çok halistir ve daha fazla başarı gayreti içindedirler. Ancak unutulmaması gereken husus bu liste,  Genel Merkezimiz tarafından hazırlanmış ve Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU tarafından istişare ile onaylanmıştır. O halde tepkimiz kime ve neye karşıdır. Madem ki, vekil adaylarımız belli oldu, bizlere düşen vazife onların yanında yer almak, partimizin başarısı için çalışmaktır. Artık '' Ben olmazsam her şey eksik, ben varsam her şey tamam'' duygusunu geri plana atmalı ve zaten istikrarı arayan ülkemiz için bize görev verilse de verilmese de çalışmaya devam etmeli ve enerjimizi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve hedeflerimize ulaşmak için harcamalıyız.
   Bu sebeble Teşkilatımızı, partililerimizi ve adaylarımızı hırpalamak ve üzmek bize uymaz. Hak varsa helalleşilir. Unutulmamalıdır ki, sessizlik sesinizi duyurmanın en etkili yoludur. Hep söylediğimiz gibi isimler değil davamız önemlidir. 
   Buradan Teşkilatımıza sesleniyorum, siyaseten tepkileri olgunlukla karşılayın ve sabır gösterin ve biliyoruz ki, kısa süre içinde  saflarımızı sıklaştıracağız ve daha fazla kenetleneceğiz. Bizler Teşkilatımızın karşısında değil yanında olacağız ve  hangi görev uygun görülürse görülsün üstün bir gayretle yerine getirmek için çaba göstereceğiz.
   Yıllar önce Nevşehirlilerimizin çok sevdiği bir sloganı hatırlatmak istiyorum ve '' ÖNCE NEVŞEHİR SONRA SEN BEN '' diyorum. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Başarılarımız daim yolumuz açık olsun.