AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ersan Erkut,

 İslamiyet ve Türkiye üzerinde günümüze kadar kalan sistematik mühendislik.

          İslamiyetin doğuşu ve yayılışı Hz. Peygamberimizin yaşadığı  sıkıntılar.

1299 yılında Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunda 1922 saltanatın son bulmasına kadar Osmanlı devleti üzerinde oynanan oyunlar.1950-1960 yılında Türkiye nin merhum Adnan Menderes in Ülkeyi şantiye döndürme ve kalkınma hamleleri sonucunda yassı ada rezaleti, bu travma değil, bırakın siyaset ve demokrasinin yüzkarası olmasını insanlığın yüz karasıdır.80 öncesi kardeşin kardeşe kırdırılması ve sonrasında gelen askeri darbe. Özal lı yıllar Türkiye nin ikinci önemli hamlesi ve sonrasında yaşanlar. Türlü senaryolarla arkasından gelen 28 şubat ve 2001 krizi.

Yıl 14 Ağustos 2001, Yeter kararda sözde milletindir dedi.Yıllardır milletin özlemini duyduğu lider, bir Türkiye sevdalısı  R.Tayyip Erdoğan Ak Parti yi kurdu. Öncesinde okuduğu bir şiir yüzünden başına gelmeyen kalmadı. O dönem bu  kararı alanlar bir dünya liderinin geleceğinden habersizlerdi. Yaklaşık 13 yıllık Ak Parti hükümetleri döneminde,her alanda inanılmaz bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandı. Bu süre içerisinde iç ve dış güçler her yolu her oyunu,senaryoyu,projeyi devreye sokarak iğrenç mühendislikler yaptı  ama gene başaramadılar.Allah ın izniyle de başaramayacaklar.

Ben  Ersan Erkut olarak, Ak Parti çatısı altında, bilinçle Ankara da  bu kutlu dava için, bu statükoya karşı,Türkiye üzerinde oyun oynayanlara adı her neyse onlara karşı, siyaset yapmak,  Nevşehir e Ak Partimle hizmet amacıyla Milletvekilliği için varım dedim.

          Bu duygu ve düşüncelerle, çıkmış olduğum bu yolda Ak Partimle ülkeme ve memleketime hizmet edeceksem, kardeşlik hukukunu, birlik ve beraberliği en güçlü şekilde sağlayacaksam, Allah rızası için milletimizin duasını alacaksam Rabbim nasip etsin.Yoksa etmesin.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Selam ve saygılarımla.

Ersan ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ A.ADAYI.