AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin VARIR basın açıklaması yaparak 1 Kasım 2015 Genel Seçim süreci öncesi değerlendirmelerde bulundu. Hüseyin VARIR açıklamasında: 

‘’ 1 Kasım Genel Seçimlerinin ve 26. Dönem milletvekili adaylarımızın Ülkemize, Milletimize ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Genel başkanımız ve genel merkezimizin vermiş olduğu kararları bir dava neferi olarak saygıyla karşılıyorum. Ülkemizi 2023 - 2071 gibi büyük hedeflere götürecek bir davada ve bu davaya bizim gibi gönüllü nefer olanların gönlünde makam, mevki ve isimlerin hiçbir ehemmiyeti yoktur.     

AK PARTİ’ mize ve temsil ettiği davamıza hizmette her kademenin benim için kutsal olduğu bilinciyle verilecek her türlü görevi yerine getireceğimi ayrıca bu davanın bir neferi olarak Teşkilatımızın ve Milletvekili Adaylarımızın sonuna kadar yanlarında olacağımı ifade etmek istiyorum.

1 Kasım 2015 seçimleri ülkemiz ve milli menfaatlerimiz açısından bugüne kadar yapılmış olan en önemli genel seçim olacaktır.

Ortadoğu’da haritaların yeniden çizilmeye çalışıldığı, iç ve dış mihrakların desteğiyle terörün tırmandırıldığı, 2002-2015 yılları arasında elde edilen ekonomik ve sosyal kazanımların kayıp edilebileceği, siyasi ve ekonomik istikrarın ortadan kalkabileceği, ülkemizin yeniden koalisyonlar ve sürekli erken seçimlere mecbur bırakılacağı bir dönemeçten geçmekteyiz.

1 Kasım 2015 seçimleri bu dönemecin mihenk taşı durumundadır. Nevşehirli hemşerilerimizin ülkesini ve milletini seven insanlar olarak; böylesi önem arz eden bir seçim atmosferinde, bir kez daha HAYDİ BİSMİLLAH diyerek AK PARTİ’ mize destek verip Türkiye’mizin yeniden şahlanmasına vesile olacaklarına; geleceğe umutla bakan nesiller için, Milli Menfaatlerimiz için, Türkiye’mizin geleceği için ve BÜYÜK TÜRKİYE için Nevşehir’den bir kez daha AK PARTİ’ den 3 milletvekili göndereceklerine yürekten inanıyorum.

Bu düşünce ve duygularla; dava arkadaşlarımı, tüm Nevşehirli hemşerilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız, yolumuz aydınlık olsun.

 

                                            " DURMAK YOK YOLA DEVAM…’’

                                                         
 HÜSEYİN VARIR

AK PARTİ

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ

ADAY ADAYI