AK Parti Nevşehir Milletvekılı Aday Adayı Yücel Menekşe, “Nevşehir bizi biliyor, hizmet aşkımızı biliyor, yaptıklarımızı gördü ve yapabileceklerimiz için bize güveniyor. Sağolsunlar Nevşehir’in her bölgesinde büyük bir destek ve ilgi görüyoruz. Bu teveccühe layık olmak için Nevşehir'imiz için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi. 

Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yücel Menekşe, AK Parti İl Teşkilatı ,Gençlik Kolları ve Kadın Kollarını parti binasında ki makamında ziyaret etti. Burada Teşkilat Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Menekşe, siyasi birikimini ve tecrübelerini milletvekili olarak Ankara’ya taşımak istediğini açıkladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yücel Menekşe, AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar geçen son 13 yılda Ana kademelerimiz, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte çalışma fırsatı yakaladım. Onlarla sevinci ve hüznü birlikte yaşadık. Özellikle kapatma davası ve gezi olayları sürecinde bir birimize destek olduk. Müthiş bir dayanışma sergiledik. Teşkilatın içinden gelen birisi olarak kadın ve gençlerimizin önemimin farkındayım. Bizim bu gençler ve kadınlarımızla 2023 hatta 2053 hedefini yakalayacağımıza inancım tam.


Ayrıca, halkın içinden gelen, Yerel yönetimlerle olan sıkı münasebetlerimiz, turizmin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak Nevşehirimizin ve turizm sektörün sıkıntılarının takipçisi olacağım” Bizlerde görev tevdi edildiği taktirde aynı titizlikle çalışmalar ve projelerimizle destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Teşkilatları Aday adayı Menekşe ye 7 Haziran Genel seçimlerinde başarılar dilediler.