24 Haziren 2018 seçimleri için AK Parti 27. dönem milletvekili aday listeleri tamamlandı. Nevşehir Milletvekili olmak için başvuruda bulunan 41 aday adayları için Temayül, Mülakat, Araştırma, Soruşturma ve İncelemelerin ardından yapılan Değerlendirme sonucu AK Parti’de kurulan komisyon 27. Dönem milletvekili adaylarını belirledi.  

24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için 41 müracaatın yapıldığı Ak Parti Nevşehir Milletvekili listesinin tamamlandığı ve zarfın kapatıldığı belirtildi.

Son sözü Erdoğan söyledi...

Ak Parti Genel Merkezi’nden sızan bilgilere göre Nevşehir ile birlikte 81 ilinde Milletvekili Adaylarının belli olduğu, (21.05.2018) Pazartesi günü saat:17.00 ye kadar Yüksek Seçim Kuruluna verilecek listeye son şeklinin verilerek, Nevşehir için belirlenen 3 milletvekili adayının zarfının mühürlenerek kapatıldığı ileri sürüldü.

Liste çalışmasını tamamlayarak son imza için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne götüren sorumlu ekibin namus/şeref sözü verdikleri için dışarıya bilgi sızdıramadıkları ve hazırlanan listenin sır gibi saklandığı belirtiliyor. Öte yandan bazı Büyükşehirlerde Aday listelerinde bir kaç rütüş için Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'dan dönüşü sonrası sahura kadar o listeleride tamalaması bekleniyor.

Edindiğimiz son bilgilere göre, 3 milletvekilinin çıkacağı Nevşehir’de büyük sürprizin AK Parti Nevşehir listesinde yaşanacağı bilgisine ulaşıldı.