AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday tanıtım toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti Milletvekili Aday tanıtım toplantısına, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Burada konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver 7 Haziran akşamında Nevşehir’de dördüncü kez 3 milletvekilini de yeniden kazanacaklarına inandıklarını kaydetti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise iki dönemdir milletvekili olarak görev yapan ve Nevşehir’e birçok hizmetleri olan Milletvekili A. Erdal Feralan’a teşekkür etti. Ünver, ‘’ AK Parti Nevşehir’de 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden üç milletvekili kazanacaktır. Bundan kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. Aramıza yeni katılan Mustafa kardeşimize de hoş geldin diyorum. Mustafa kardeşimiz burada birbirinin ayaklarını kaydıran insanlar bulunmaz. Bizim partimizde dostluk, kardeşlik vardır. İşte bu yüzden AK Parti iktidardır’’ dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ise 7 Haziran seçimlerinde Allah’ın izni ile yeniden 3-0 yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben 7 Haziran tarihinde oy kullanacak olan vatandaşlarımıza bir şey söylemek istiyorum. Oy kullanmaya giderken nüfus cüzdanlarınızı unutmayın. Bunun yanı sıra 17 Aralık operasyonlarını unutmayın. Paralel yapının saldırılarını unutmayın. Suriye’yi, Filistin’i, Arakan’ı unutmayın’’ diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 2. Sıra milletvekili adayı Murat Göktürk ise AK Parti olarak her zaman hizmetlerin üstüne koyarak çalışma yapıyoruz. Bugüne kadar bizler Nevşehir için elimizden geleninin en iyisini yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da yine sizlerin destekleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki Nevşehir yine AK Parti diyecektir’’ dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligiderise yaptığı konuşmada AK Parti olarak Nevşehir’de yeni bir oy rekoru kıracaklarına inandıklarını kaydetti. Gizligider, ‘’ Bizler seçim çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İki gündür köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımız bizlere büyük bir ilgi gösteriyorlar. Nevşehir’de muhalefetten bir milletvekili olursa ne yapabilecek. Ancak Nevşehir’e gelen hizmetlerin önüne geçecektir. Ama sizler buna alışık değilsiniz. Çünkü Nevşehir artık hizmet edilmek istiyor. Nevşehir’e hizmet için ise yine tek adres AK Parti’dir’’ diye konuştu.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise burada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Yıldız, ‘’ AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday tanıtım toplantımızda aranızda bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Milletvekili kardeşlerimiz her zaman Nevşehir’e en iyi hizmeti nasıl götürebilirizin peşinde oldular. Şuan aramıza yeni katılan milletvekili adayımız Mustafa Açıkgöz’de aynı şekilde hizmet için aday olmuştur. Ben inanıyorum ki Nevşehir dördüncü kez üç milletvekili gönderecektir’’ şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ise Bakan Taner Yıldız’a İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver tarafından Hitit Anforası tabağı hediye etti.