AK Parti Nevşehir 27. Dönem 3.Sıra Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Kozaklı ilçesinde teşkilat ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu. 24 Haziran seçimlerinde az bir oy farkıyla milletvekilliği kaybeden ve yaptığı çalışma ile partisine büyük bir katkıda bulunan Emre Çalışkan, örnek bir davranış sergileyerek Kozaklı halkına ve parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, "Bugün Seçim sürecinde beraber ter döktüğümüz Kozaklı İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. İnşallah süreç içerisinde tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret edeceğim. Allah tüm teşkilat üyelerimizden razı olsun. Durmak yok yola devam..."dedi.

AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan " Kozaklı halkının beni bağrına basması beni bir evladı gibi görüp sahip çıkması çok güzel bir duygu.  Memleketime ve hemşehrilerime hizmet etmek için talip olduğum ve partimizce layık görülerek aday gösterildiğim 24 Haziran seçimlerinde Milletvekilligini az bir farkla kaybetmem benim Kozaklı'ya olan duygu düşüncelerimi değiştirmez. İnşallah yine Kozaklı'nın geleceği için elimden geleni yapacağım. Kozaklılı hemşehrilerimiz unutmasın ki Ankara'da da bir evlatları bir kardeşleri var. Bütün Kozaklı ve Nevşehir halkına sonuna kadar kapım açıktır. Kozaklı'ya sık sık geleceğim yine vatandaşlarımızla iç içe olacağım. Teşkilat üyelerimize ve halkımıza teşekkür ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.