AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider Gülşehir’e bağlı köylerde ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider seçim çalışmalarına Gülşehir’in köylerinde devam ediyor. Bugün ilk olarak Gülşehir’in Emmiler köyünü ziyaret eden Gizligider köylülerin büyük bir ilgisiyle karşılaştı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Feride Bitirim ve partililer ise Emmiler köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Gizligider adeta mini bir miting düzenliyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider burada yaptığı konuşmada vatandaşlara AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetlerin yanı sıra bundan sonra yapılacak olan hizmetler konusunda da bilgiler verirken biz halkın efendisi olmaya değil hizmetkar olmaya talibiz açıklamasında bulundu.
Emmiler köyünde vatandaşlar ise AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider’e bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kendilerine tam destek vereceklerinin sözünü verdiler.


 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.