AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Nevşehirli adaylar ve teşkilat üyeleri tam kadro olarak Ankara Arena’da yerini aldı.

AK Parti, 24 Haziran milletvekili adayları tanıtım toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda yapıldı...

AK Parti’nin 21 Mayıs'ta YSK'ya teslim ettiği milletvekili aday listesinde yer alan 600 vekil adayı, Ankara Arena’da tanıtıldı. Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantıya AK Parti Nevşehir teşkilatları da tam kadro katıldı. İlimizden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Başkanlığında 3 milletvekili adayının yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, il ve ilçe yöneticileri ile Belediye Başkanı Atilla Seçen katıldı.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması ve Seçim Beyannamesi’nin açıklanmasının ardından AK Parti milletvekili adayları sahneye davet edildi.  il il sahneye çıkan adaylar tek tek tanıtıldı. Adaylar daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte partilileri selamladı ve toplu fotoğraf çektirdi.

Aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan ve İl Başkanı M.Rauf Yanar daha sonra AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Aday tanıtımı ile Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında;" Aday Tanıtım Toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza Nevşehir için 3-0 sözünü verdik inşallah.. Rabbim Birliğimizi daim eylesin.. Vakit Türkiye Vakti" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; "AK Parti milletvekili adayları duruşu olan, bakışı olan, anlayışı olan, aşkı ve davası olan insanlardır." Vakit Türkiye Vakti ‬...AK PARTİ Nevşehir Milletvekili adayları olarak Vakit Nevşehir Vakti diyoruz."dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 3-0 sözünü verdik. Artık söz sırası bizde. 24 Haziran Pazar günü hep birlikte Güçlü Türkiye, Güçlü Nevşehir için çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ise; "Nevşehir heyeti olarak Ankara Arenada tanıtım toplantısındayız. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye Millet Karar Verecek Güven ve İstikrar Devam Edecek."