AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, ilk kez oy kullanacak gençlerle ve lise öğrencileri ile bir araya geldi.

07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde, seçim çalışmalarına devam eden Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bu seçimde ilk kez oy kullanacak genç seçmenlerle buluşup projelerini anlattı.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Sümer Mahallesindeki seçim bürosunda gençlerle bir araya gelen Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’e kazandırılan hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımlara ilişkin bilgiler aktardı.
Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, büyüyen ve gelişen Nevşehir’i gençlerin inşa edeceğini ifade ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, burada yaptığı konuşmada gençlere önemli görevler düştüğünü belirterek “Sizin amacınız sadece lise ve üniversite okumak ve bitirmek olmasın, memleket meseleleriyle de yakından ilgilenin. STK’larda aktif olarak rol alın ve gündemi çok yakından takip edin. Nevşehir’le alakalı her ne olursa olsun bütün meseleleri birlikte konuşabilir ve istişare edebiliriz. Bizim kapımız da makamımız da gençlerimize her daim açık bunu özellikle belirtmek istiyorum. Nevşehir’de belirlemiş olduğumuz hedefimize doğru adım adım ilerlerken siz gençlerimize önemli görevler düşüyor, Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Açıkgöz’ün ardından söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Murat Göktürk, Nevşehir’de 3 milletvekili ile güçlü bir şekilde gideceklerini ifade ederek “Siz gençlerimizin bu yoğun katılımı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Nevşehir’den çıkaracak olduğumuz 3 vekille Ankara’ya güçlü bir şekilde gideceğiz. Nevşehir’e bugüne kadar çok şey yapıldı ve bu yapılanların devamı için yeni şeylerin yapılması için yani yeni Nevşehir için siz gençlerimiz bizlerle birlikte gece gündüz çalışacaktır, buna inancım tamdır. Bu gözlerinde enerjiyi ve Türkiye sevgisini gördüğüm Nevşehir gençliği yazılacak olan tarihin mihenk taşlarından biri olacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider ise, AK Parti’nin gençlere verdiği değeri dile getirerek “Partimiz gençliğe önem veren bir partidir. Çünkü gençler yer yüzündeki tüm mazlumların umududur” dedi.

Nevşehir’de uzun yıllardır avukatlık yaptığını ifade eden Gizligider, AK Parti’nin içinde yetişmiş bir genç olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerin ve kadınların yanında yer alacağını belirtti.

AK Parti’nin kadın ve gençliğe önem veren bir parti olduğunu da hatırlatan Milletvekili adayı Gizligider, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle genç ve kadın milletvekili sayısının da arttığını belirtti.

Gizligider, “Partimiz gençlere ve kadınlarımıza büyük bir önem veriyor. Gençlerimiz partimizin çeşitli kademelerinde önemli görevlerde bulunuyor. Milyonlarca kadın ve genç üyesi ile bütün dünyaya örnek olan partimiz genç milletvekili sayısını artırarak, gençlerimizin aktif siyaset yapmasının da
önünü sonuna kadar açtı. Kadına ve gençliğe önem veren bir partide bulunmaktan son derece mutluyum. Allah’ın izni ile TBMM’de gençlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti heyeti daha sonra, Üniversiteli gençlerin merak ettikleri soruları da yanıtlayarak, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.