AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Ürgüp İlçesini ziyaret ederek, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, seçim çalışmalarını bugün beraberinde, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir Parti topluluğu ile Ürgüp İlçesinde devam etti.
Ürgüp İlçe girişinde çok sayıda vatandaş grubu tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, burada ilk AK Parti Ürgüp İlçe teşkilatını ziyaret ederek, Partililerle istişarelerde bulundu.
Daha sonra Ürgüp Halk Pazarını ve esnaflarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, burada esnaflarla kısa sohbetler yaparak, 07 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Öte yandan ziyaretler sırasında AK Parti Milletvekili adaylarına vatandaşlar, İlçe Merkezi başta olmak üzere köylerde alt ve üst yapı hizmetlerinin mükemmel olduğunu belirterek, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kendilerine tam destek vereceklerinin sözünü vererek; “AK Parti Milletvekillerimiz başta olmak üzere bütün parti teşkilatlarımız bu güne kadar bizlere olan desteğini ve güvenini hep göstermiştir. Bizlerde 7 Haziran günü, üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız” şeklinde konuştular.

Ürgüp’ün her zaman AK Parti’nin kalesi konumunda olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; “Ürgüp, Ak Parti’nin kalesi olmaya devam ediyor ve bundan sonra da edecek. Artık insanlarımız siyaseti takip ediyor. Ak Parti iktidarı ile eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda ilerlemesine devam ediyor. Ak Parti’nin 13 yıldır ülkenin kalkınması açısından verdiği mücadele ortadadır. Dolayısıyla 7 Haziran akşamı Allah’ın izni ile vatandaşlarımız Ak Parti’ye gereken desteği verecek ve Ak Parti’yi iktidara taşıyacaktır” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk ise Ürgüp halkının ilgisini ve desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini belirterek, AK Parti’ye çok büyük bir teveccüh olduğunu söyledi.

Nevşehir’in AK kadroları olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde Nevşehir’in gelişmesi adına çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Göktürk “Ben Ürgüplüyüm ve burada yaşıyorum. Nevşehirli ve Ürgüplü vatandaşlarımızın seçtiği onların bir vekili olarak sorunlarının çözümü için AK Kadrolarımızla ve Milletvekili arkadaşlarımızla üzerimize düşen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Nevşehir için hazırladığımız projelerimizin bir kısmı yapıldı, bir kısmı kalmıştı. İnşallah hemşehrilerimiz bu dönemde bizlere teveccüh gösterip yeniden yetki ve sorumluluk verirlerse bütün yarım kalan projelerimizi tamamlamak en büyük hedefimizdir. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de yine Üç Milletvekili ile birlikte seçilip Nevşehir’e el ele, kol kola hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Nevşehir’de 7 Haziran akşamı AK Parti’nin yine birinci parti olarak çıkacağına inandığını dile getiren Ebubekir Gizligider ise; “7 Haziran Genel Seçimleri maratonunu hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. İlçelerimizi köylerimizi tek tek ziyaret ediyoruz, bizleri sıcak bir şekilde muhabbetle karşılayan
vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir yolculuğa çıktık, bu yolculuk bizden önce de vardı bizden sonra da devam edecektir. Bu yolculuk sadece Nevşehir’e ait veya Türkiye’ye ait değil, biz güçlü olduğumuz ve Yeni Türkiye’yi kucakladığımız andan itibaren bütün dünyanın beklediği bir yolculuktur. Bizlerde Nevşehir’in AK kadroları olarak Nevşehir ve Ürgüp’ümüz için bugün pek çok projelerimiz var. Bunların bir kısmı ihalesi yapıldı, yapımları devam ediyor, bir kısmı da ihale aşamasında. Biz Nevşehir’in sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. İnşallah Allah nasip eder, onların güvenlerini asla boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.