24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları ve AK Parti teşkilatları kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, hedeflerini ve 24 Haziran seçimlerinin önemini halka anlatıyor. 

Kentin bütün mahallelerini ilçelerini ve beldelerini gezerek, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları, kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Başta İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve Kadın kolları olmak üzere partinin her kademesi büyük bir heyecan içinde çalışmalarına devam ederken, AK Parti 27.Dönem Milletvekili Adayları Nevşehir kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Nevşehir’de ki her bölgeye ve herkese ulaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi programları dahilinde bugün Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yerindeki esnafları ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.
Nevşehir Pazar yerindeki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’ın gezilerine, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kalabalık parti topluluğu eşlik etti.

Nevşehir Belediyesi Pazar yerini gezen, Milletvekili adayları, hem Pazar esnafı hem de alışveriş yapan vatandaşlarla konuştu. Esnafların isteklerini dinleyen ve not eden Milletvekili adayları, Açıkgöz, Yücel ve Çalışkan,  “Nevşehir’de rekor oranda oy bekliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı tüm hızıyla sürüdüryoruz. Bizim tek derdimiz var o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinde vatandaştan büyük ilgi gören AK Parti Heyeti, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakına, milletvekili seçiminde de AK Parti’ye destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Pazaryerindeyiz.. Esnaflarımız ve alışverişini yapan hemşerilerimiz ile  Bir olmaya, Diri olmaya hep beraber NEVŞEHİR olmaya DEVAM ediyoruz. Aşk ile koşan yorulmaz. Yılmadan, yorulmadan, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayana dek Vatandaşlarımız ile kucaklaşmaya bir ve beraber olmaya DEVAM ediyoruz. #VakitNevşehirVakti" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de; "Nevşehir kapalı sebze-meyve pazar yerimizdeki esnaflarımızı ve alışveriş yapan hemşrerilerimizi ziyaret ediyoruz. “2017’yi rekor büyüme ile tamamlayan Türkiye ekonomisi, 2018 ilk çeyrekte de 7,4 büyüme oranıyla büyümede istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Birlik, Bereket, Bolluk için 
24 Haziran’da Vakit Türkiye Vakti diyoruz. 
Milletimize hizmet yolunda milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde milletimizle el ele AK PARTİ ile Durmak Yok Yola Devam ...