AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir ‘deki kamu kurumlarının yönetici ve çalışanlarını ziyaret etti.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem milletvekilliği seçimleri çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, kamu kurum ve kuruluşlarını gezdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile parti yöneticileri eşlik etti.

Adaylar, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı, Adnan Tosun ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a makamlarında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, kurum personelleri ile de tokalaşan Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan, Nevşehir Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider ile AK Parti heyeti, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından bu yıl 1. düzenlenen Uluslararası Hacı Bektaş Veli Hoşgörü, Barış ve Gençlik Festivali’nin açılış törenine katıldı.