AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte geçtiğimiz günlerde gittiği Myanmar'dan döner dönmez geldiği Nevşehir de Ramazan programlarını sürdürmeye devam ediyor.Gizligider bu sefer Engelli kardeşlerimizle bir araya geldi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider Dün Acıgöl ilçesi Tatlarin kasabasına gelerek burada Danimarka'da yaşayan Ürgüplü gurbetçi Seyfi Akdağ isimli hayırsever hemşerimizin hediye ettiği 7 akülü sandalyeyi İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara hediye ettiler.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Tatlarin Belediye Başkanı Hilmi Biltekin ,Nevşehir Vali yardımcısı ve Acıgöl Kaymakam Vekili Ali Murat Kayhan  ile Hayırsever Seyfi Akdağ ile beraber Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kaza sonucu ayaklarını kaybeden Mert'i de ziyaret etti.

 

Hayırsever Seyfi Akdağ da Milletvekili Gizligider’e ve Belediye Başkanlarına bu akülü arabaların ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmada yardımları için teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

Tatlarin beldemizde hayırseverimiz tarafından bağışlanan araçları özürlü kardeşlerimize dağıttık. Kardeşlerimizin her birinin ayrı hikayesi var, kimi düğününe 2 gün kala kaza geçirmiş kimi doğuştan.. Hayırsever SEYFİ amcamıza teşekkür ediyoruz. Devlet ve Millet el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde önünde aşamayacağı hiçbir engel kalmayacağını gösterdik.

Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkaran ışığın 11. Yılı böyle mübarek bir güne tevafuk etti. Bu davaya en küçük emeği geçmiş herkese şükran diyen Ak parti Nevşehir Milletvekili Gizligide AK Partinin kuruluşunun 11.yılını kutladı.