Mesajında; Türk milletinin geleneksel olarak yaşlılarına değer verdiğini ve her zaman saygı ve sevgisini gösterdiğini belirten milletvekili Gizligider, yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda anılmaması gerektiğini vurgulayarak, yaşlılara saygı geleneğini gelecek nesillere aktarmak için de çaba harcanması gerektiğini ifade etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınlamış olduğu mesajında şunları kaydetti.

 

 “Saygıdeğer Büyüklerim; İnsan doğup, ilk nefesini aldığında Yaşlanmaya başlıyor aslında. Su gibi akıp gidiyor yıllar. Bazen kırgınlık, bazen acı kayıplar. Hüzünler, sevinçler. Sevgiler, başarılar. Sonunda tatlı bir yorgunluk, biraz da kendini düşünme duygusu.. Şöyle eleği eleyip, duvara asıvermek ve özgürlüğe yelken açmak gelebilir içinizden. Tecrübeleri aktarmak için fırsat kollamakla, torunlarınızın bir öpücüğü ile sevgiye kavuşmak isteyebilirsiniz. Belki sizler bir kenara çekilip, huzurlu bir yaşamın içinde kendi dünyanızda kalmak isteyebilirsiniz. Ancak Nevşehir Ak Parti Milletvekili olarak, benim size ve sizin muhteşem deneyimlerinize ihtiyacım var. Nevşehir için vereceğiniz her nasihat bizim için altın değerinde olacaktır. Vatana hizmette emeklilik olmayacağı inancı ile, katkılarınızı istiyor ve bekliyorum. Nevşehir'in kadın-erkek yaşlanmayan ak saçlı delikanlılarının 'Dünya Yaşlılar Gününü' kutluyor, sevgi ve saygıyla ellerinizden öpüyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizlere sağlıklı uzun bir yaşam diliyorum. Sevgiyle kalın“