Gizligider mesajında; "İlk teravih, ilk sahur ve yarın ilk oruç ile Mübarek Ramazan ayını karşılayacak olmanın coşkusunu ve sevincini yaşamaktayız. Ramazan ayı kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak Bayram ettiğimiz bir aydır. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin inşallah" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider mesajının devamında şunları kaydetti: 

Cenab-ı Hak bizler için bu Ramazan'ı bir kurtuluş vesilesi kılsın, İslam dünyasının yeniden ferahına, refahına ve milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın. Ramazan ayında yaşadığımız milletçe kenetlenmenin, birleşmenin; tüm bir yıla yayılmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz etmekteyim.
Aziz milletimizin yıllarını hep Ramazan bereketinde günlerini de hep Ramazan huzurunda yaşaması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ülkemiz üzerinde oynanmakta olan büyük oyunun AK Parti olarak farkında olduğumuzu; ayrıca milletimizin bize vermiş olduğu bu büyük emanetin koruyucusu olduğumuzu; milletimizin her şart ve zeminde hakkını, hukukunu koruyacağımızın da siz Nevşehirli hemşehrilerimiz tarafından bilinmesini arzu isterim. Bu duygu ve düşüncelerle başta Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam dünyasının Mübarek Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle saygılar sunarım." dedi.