AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider AA Nevşehir Büro Müdürü Yücel Velioğlu ile Nevşehir ve Türkiye gündemi ile Medya üzerine bir süre sohbet ettiler.

Gizligider in daha sonraki ziyareti Nevşehir Enderun Eğitim Vakfına gerçekleşti.

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider’i Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.

Gizligider STK ziyaretlerimizde merkezi Nevşehirde olan Enderun Eğitim Vakfındayız. Vakıf Başkanımız ve Yönetim kurulu üyerleri ile birlikte Çözüm süreci, ülke ve şehir gündemini konuştuk dedi.

Nevşehir Enderun Vakfının çalışmaları hakkında bilgi alan Gizligider, Her hafta sonu halkımızla bir araya geliyoruz yine ziyaretlerimiz doğrultusunda mümkün mertebe her hafta Nevşehir deki STK ve Basın ziyaretlerimizi sürüdrüyoruz.Bugün ziyaret ettiğimiz Nevşehir Enderun  Vakfının talep ve önerilerini de bu vesile ile öğrenmiş bulunuyoruz.Bizler Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da söylediği gibi Halkımızın Efendisi değil Hizmetkarıyız.Allah kısmet ederse bu tür öziyaretlerimiz devam ederek halkımızla her zaman iç içe olmaya ve onların sorunlarını yakından takip ederek çözüm üretmeye devam edeceğiz dedi.

 

Ziyaret sonrası Enderun eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu da yaptığı açıklamasında sayın Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider i Vakfımızda aramızda görmekten son derece mutluyuz.Bu ziyaretler biz STK lara büyük güç oluyor.Kendilerine bu vesile ile teşekkür ediyorum dedi.