AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Yücel Menekşe mazbatasını aldı.

24 Haziran 2018 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin ardından AK Parti’den Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe mazbatalarını Nevşehir İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Kalkan’ın elinden aldı. Nevşehir Adliyesinde düzenlenen mazbata törenine, Milletvekillerinin yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "AK Parti Nevşehir Teşkilatımız Tüm İl/ilçe yönetimlerimiz ile birlikte İl Seçim Kurulu Başkanımız Hakim Murat Kalkan’dan Mazbatalarımızı Aldık. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan davamıza gönül vermiş teşkilat mensuplarımıza ve dostlarımıza Teşekkür ederim.
” dedi.
Konuşmaların ardından ise AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe mazbatalarını Nevşehir İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Kalkan’ın elinden aldılar.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da açıklamasında; "27. Dönem Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE mazbatalarını aldılar. Bu günümüzde Milletvekillerimizi yalnız bırakmayan Teşkilatıma teşekkür ederim. Yeni Dönem, yeni gelecek için Durmak yok yola DEVAM.." dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve partililer daha sonra ise Adliye Sarayı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.