AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER’in Avanos Ziyaretlerine Partililerin ilgisi bir hayli yoğun oldu.

Avanos İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanı Serkan FERALAN, Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa KÖROĞLU, İlçe ve Belde Teşkilat Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı vekiller Partililerin ilgisinden bir hayli memnun oldular.

Nevşehirli Vekillerin İlçe Başkanlığında yaptıkları teşekkür konuşmalarında Müjde Üstüne Müjde verdiler.

2020 Yılı öncesi Hızlı trenin Kayseri, Avanos, Nevşehir Antalya hattında hizmete gireceğini, Nevşehir-Ankara Otoyolunun 2016 Yılında yapımına başlanacağını, Ankara Nevşehir arası yolun 2 saate ineceğini, Avanos Huzurevinin her işinin tamamlandığını ufak tefek pürüzlerin halledilmesiyle yapımına başlanacağını, Avanos Hastanesinin Aile Hekimliği olarak değil Tam Teşekküllü Devlet Hastanesi olması yönünde çalışmalar devam ediyor. 

7 Haziran seçimleri sonrası hükümetin kurulamaması Ülkemiz hizmetlerinin aksamasına sebep oldu. Ancak 1 Kasım seçimleri sonrası İlk Günkü Aşkla Muhabbetle bu Ülke için bu Millet için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz. Dediler. Daha sonra Partililerle Hatıra Fotoğrafı çektiren vekiller partililerle birlikte Kızılırmak kenarında Irmak Kafede Çay ikramı sonrası Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’ı makamında ziyaret ederek Avanos’tan ayrıldılar.

Kaynak: Ak Avanos