AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider son sürat devam eden yoğun Meclis çalışmaları öncesinde FİB Haber Merkezine yaptıkları açıklamalarında Nevşehir Eski Valimiz Şinasi Kuş için Başsağlığı Mesajı gönderdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir eski valilerinden Şinasi Kuş'un (64) vefatı dolayısıyla ortak başsağlığı mesajı yayımladı.

Kocaeli'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve bugün sabaha karşı 64 yaşında yaşamını yitiren Nevşehir eski valilerinden Kuş'un vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajında, devlet-millet kaynaşmasını en üst düzeyde değerlendiren örnek şahsiyetlerden biri olan Kuş'un kalplerde yaşayacağını ifade etti.

 

Kuş'un ölümünden büyük bir üzüntü duyduklarını ve Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini belirttiler.

 

Şinasi Kuş, Nevşehir'de 1996-1998 dönemleri arasında yaklaşık 2 yıl 1 ay Nevşehir Valiliği görevinde bulunmuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yoğun Meclis Gündemi Çalışmalarında 

İşte TBMM Gündemi:

BAŞKANLIĞIN GENEL KURULA SUNUŞLARI

ÖZEL GÜNDEMDE YER ALACAK İŞLER

S E Ç İ M

OYLAMASI YAPILACAK İŞLER

MECLİS SORUŞTURMASI RAPORLARI

GENEL GÖRÜŞME VE MECLİS ARAŞTIRMASI YAPILMASINA DAİR ÖNGÖRÜŞMELER

SÖZLÜ SORULAR

 

KANUN TASARI VE TEKLİFLERİ İLE KOMİSYONLARDAN GELEN DİĞER İŞLER


Öte yandan Eski Vali Kuşu unutmayanlar:

 

Vefat ve Başsağlığı Mesajı

 

1996-1998 yılları arasında Nevşehir Valisi olarak yaptığı başarılı çalışmalarıyla Nevşehir’imizin gelişimine ve Nevşehir Üniversitemizin kuruluş  çalışmalarına  önemli katkıları bulunan Nevşehir Eski Valisi Şinasi Kuş’un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.   

 

Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü


Nevşehir Eski Valilerinden Şinasi Kuş'un Vefatı

 

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir eski valilerinde Şinasi Kuş'un vefatına ilişkin, "Şinasi Bey, görev yaptığı çok uzun olmayan süre zarfında önemli çalışmalara imza atmış, Nevşehirli vatandaşlarımızla bütünleşmiş, adeta onlarla bir bütün haline gelmiş biri" dedi.

 

Vali Savaş, yaptığı açıklamada, bugün sabah itibariyle 1996-1998 döneminde 2 yılı aşkın bir süre Nevşehir'de Vali olarak görev yapan Şinasi Kuş'un vefatını üzüntüyle öğrendiğini söyledi.

 

Savaş, "Şinasi Bey, görev yaptığı çok uzun olmayan süre zarfında önemli çalışmalara imza atmış, Nevşehirli vatandaşlarımızla bütünleşmiş, adeta onlarla bir bütün haline gelmiş biri. Buradaki görevi sona erdikten sonra da Nevşehirli hemşehrilerimizle, İstanbul'daki derneğimizle ilişkisini devam ettirmiş çok değerli bir mülki idare amiriydi. Kendisine rahmetler diliyorum. Ailesine, eşine, çocuklarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. İnsanın vefatından sonra dünyada bıraktığının hoş bir seda olduğunu insanların zihninde, dillerinde ve anılarında hayır dualarla yaşadığının bir örneği olarak Şinasi beyin örnek bir kişi olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

 

NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ BASIN AÇIKLAMASI

 

1996 1998 yılları arasında Nevşehir Valisi olarak görev yapan, 55’nci hükümetin türbanla ilgili vilayetlerde alınması gereken önlemler için Ankara’da yapılan Valiler toplantısında “BEN BU KARARLARI NEVŞEHİRDE UYGULAMAM” diyerek yürekli çıkışları ile tanınan Şinasi Kuş’un vefat haberini almış bulunmaktayız. Kendisine Cenab-ı Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz..

                                                              

                                                                          Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

                                                                          Adına Başkan Muammer Başer