AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve İl Başkanı M.Rauf Yanar, “Gönül Seferberliği” kapsamında Gülşehir İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu.

AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatında düzenlenen programa İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci ve yönetim kurulunun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Güller şehri Gülşehir’imizdeyiz...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İl Başkanımız M. Rauf Yanar ve Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile birlikte Gülşehir Parti Başkanlığımızda Çağrı Sönmez Başkanımızla teşkilatımızı ziyaret edip, Gönül Seferberliği ile çalışan tüm kademelerimize teşekkürlerimizi ilettik. 

AK kadrolarımızla Gülşehir’imizde kadim esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileyip, ziyaretlerimize Gülşehirli hemşerilerimizle hasbihal ederek devam ettik. " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise; "Ak Gülşehir ilçemizde İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ve Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile birlikte İlçe Başkanlığımızda tüm kademelerimizi ziyaret edip istişare ettik. Ziyaretimizin devamında, İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez, Belediye Başkanımız Fatih 'Çiftci, Kadın Kolları Başkanımız Sultan Güçlü ve Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Bozan ile birlikte Gülşehir esnaf ziyaretleri yaparak Pandemi döneminde hemşehrilerimizle hemhal olup, hayırlı işler diledik." dedi.